fbpx

Graag stel ik mij aan u voor: Roos van Binsbergen, oprichtster van de Beauty by Roos salons. Daarnaast ben ik mede-eigenaresse van het bedrijf Hairloxx (hairextensions label) waarin ik mij bezig houdt met alle kwaliteitszaken betreffende het haar en de producten.

Door mijn eigen ervaring met dun haar is mijn liefde en passie voor hairextensions al in 1999 begonnen. Ik heb dit vak dan ook al jong in mijn hart gesloten en ben na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan in het bedrijfsleven de eerste salon van Beauty by Roos gestart.

Inmiddels zijn we sinds 2007 professioneel bezig en al heel wat salons verder. Al onze zes salons  zijn in eigen beheer en inmiddels houd ik mij in het dagelijks leven bezig met het management en het hoog houden van continue kwaliteit binnen onze organisatie.

Uiteraard heb ik jaren dagelijks op de werkvloer gestaan wat mij de juiste know-how heeft gegeven alle facetten van ons bedrijf te snappen. Ik ben een echte streber en perfectionist in mijn vak. Met enorm veel plezier leid ik al mijn collega’s dan ook zelf op zodat ik exact weet op welk niveau er gewerkt wordt. Door de jaren heen heb ik mijn kennis en kunde over kunnen brengen op mijn enthousiaste collega’s. Ik ben er van overtuigd dat zij u met dezelfde passie en kennis zullen helpen als ik dat zelf zou doen.

Ik hoop dat u gaat genieten van de behandeling en beleving in onze salons, de service en gezelligheid en niet te vergeten van uw nieuwe haar!

Heeft u nog tips voor verbeteringen van onze dienstverlening? Ook dan horen wij graag van u!